Takbyte i Göteborg

Varmt välkommen till vår webbplats! Vår byggföretag utför takbyten i Göteborg med omnejd och erbjuder kostnadsfria offerter. Kontakta oss idag för ett kostnadsförslag.

Det finns mängder av viktiga saker att tänka på när det väl är dags för ett takbyte. Det är onekligen en svår uppgift att helt på egen hand utföra en takrenovering eller ett takbyte. Det är här vårt byggföretag kommer in i bilden. Alla olika typer av tak har vi mångårig erfarenhet av att arbeta med varför vi riktar oss till alla kundgrupper. Vi kan hjälpa dig – oavsett om du är en privatperson, fastighetsägare, företagare eller BRF. Vill du ha en kostnadsfri offert – kontakta oss redan idag så ska vi se vad det kan kosta att utföra ert nästa takbyte.

Byta takbeklädnad

Alla 4 takmaterial är något vi byter med bravur: tegel, plåt, betong och papp!

Takomläggning

Av alla typer av takomläggning har vi god kompetens. Både arbeten som är mindre och större!

Takrenovering

Börjar det bli dags för en takrenovering? Alla slags fastighetstak i Göteborg är vi experter på att renovera.

Anlita oss för takbyten i Göteborg

Alla former, storlekar och typer av tak är något vi arbetar med.

Byta plåttak

Har du ett plåttak som behöver renoveras, eller är det kanske till och med att lägga helt nytt plåttak? Vi är rätt takläggningsföretag för dig oavsett. I egen regi arbetar vi med plåtslagare och kan hjälpa dig med bandtäckning, takplåtsmålning, trapetsplåt, listtäckning, och mycket mer. Vår kompetens är bred varför vi enkelt kan hjälpa dig med annat när vi ändå håller på – såsom hängrännor, stuprännor och fönsterbleck.

Byta tegeltak

Genom åren kan det inte ha varit fullkomligt omöjligt för dig att ha förlorat tegelpannor. Kanske har du ett plåttak i dagsläget men önskar byta ut det till ett tegeltak istället? Våra takläggare – som är otroligt skickliga och kunniga – vet precis vilka metoder och tekniker som bäst används för att du ska få ett stolt som håller i många år framöver. Hör av dig till oss ifall du har ett tegeltak som behöver renoveras. Dina önskemål och idéer är något vi lyssnar på, därefter sätter vi ihop en plan som passar båda parter. Som nämnt tidigare erbjuder vi kostnadsfria offerter – så tveka inte på att ta kontakt med oss!

Byta takpapp

Som taktäckningsmaterial är takpapp utmärkt att använda sig av. För alla olika typer av fastigheter lämpar det sig och för tak med en låg lutning är det helt klart det bästa alternativet. Det är också ett alternativ som inte bara är billigt men framför allt kostnadseffektivt, samtidigt som det har en lång livslängd och hållbarhet. Ytpapp absorberar inte heller värme och går snabbare att lägga än många andra alternativ. Takpapp är tveklöst den bästa lösningen för dig som är på jakt efter ett alternativ som är tidseffektivt, hållbart men framför allt väldigt snyggt!

Om takbyte i Göteborg

Vi är en erfaren takläggare i Göteborg.

Bekymmersfri takläggning inom hela Göteborg

Du kan lita på en sak när du anlitar oss – och det är att takläggningen kommer bli utförd på ett sätt som är korrekt och med ett resultat som är fackmannamässigt. Enligt rådande branschregler kan du alltid lita på att vi arbetar och vi riktar oss till kunder inte bara i Göteborg men även i övriga Västra Götaland. Hur vi kan hjälpa just dig är något vi mer än gärna går in på, det är bara att slå oss en signal eller skicka iväg ett mejl.

Vi anpassar oss efter dina behov

Har du en önskan om att utföra takläggningen själv varför du enbart behöver hjälp av oss med enstaka arbetsmoment? Eller vill du kanske låta oss ansvara för allt från början till slut för att på så vis kunna luta dig tillbaka? Inga problem! De bitar du inte vill eller inte kan utföra själv kan vi naturligtvis bistå med hjälp kring – och i egen regi erbjuder vi även totalentreprenad. För arbetet kan vi med andra ord erbjuda alla yrkesgrupper som är nödvändiga, t.ex. plåtslagare, VVS-montörer, elektriker, takläggare, sotare och solcellsmontörer.

Takläggning inom alla takmaterial

Det tak du drömt om är det viktigt för oss som byggföretag att du får också när du anlitar oss. Detta innebär med andra ord att du får välja vilket takmaterial som taket ska ha. Tack vare alla åren i takbranschen kombinerat med vår långa erfarenhet har vi precis den kunskap vi behöver för att på ett tryggt sätt utföra läggning av takpapp, betongpannor, tätskikt, shingel, sedum och tegel. Vi lägger nytt tak på nybyggnader, men hjälper även till vid omläggningar, läckage eller vid renovering.

Sänk dina kostnader med ROT-avdraget

Om du anlitar oss för byte av tak, takrenovering, takreparation eller vid läggning av nytt tak så har du rätt att nyttja ROT-avdraget. 30% av den totala arbetskostnaden är vad ROT-avdraget gör det möjligt för dig att dra av. Skatteverket sköter vi som företag all kontakt med, och det enda som krävs är att vi har tillgång till ditt personnummer i samband med bokning. Nu är det bara dags för dig att luta dig bakåt – när arbetet väl är färdigt får du en faktura oss där avdragen är gjorda.

Dags för ett takbyte? Kontakta oss!

Inom takläggning kan vi verkligen hjälpa er med allt. Tveka inte på att kontakta oss redan idag.

Nöjd kund-garanti för alla kundgrupper

Vårt arbete är något vi vill att du ska bli 100% nöjd med, oavsett om du är en fastighetsägare, privatperson eller företagare. En 100% nöjd kund-garanti är därför något vi alltid erbjuder. Arbetsplatsen lämnas med andra ord inte av oss förrän du med arbetet är fullkomligt nöjd. Vi kommer ut och fortsätter arbetet tills det är godkänt av dig om du mot all förmodan skulle känna att något saknas. Vi har även alla nödvändiga försäkringar som krävs utöver vår garanti.

Professionella takläggare med kompetens

När man ska lägga ett tak är noggrannhet och kompetens väldigt viktigt. Det gäller – som du säkert förstår – att alla moment i detta skede sker i rätt ordning för att taket i längden ska bli så snyggt och hållbart som möjligt. Vi kan hjälpa dig ifall du har problem med takbeläggning, takläckage eller plåtmålning. Vi har även kunskap kring att lägga sadeltak, pulpettak, motfallstak och mansardtak. Vi är specialister inom området som tur för dig ifall även du har svårt att veta vilket material som passar dig bäst.

Vanliga frågor

Nedan frågor är vanligt förekommande vid takläggning i Göteborg.

Vad kostar ett takbyte?

Innan vi kommit förbi för att lämna en kostnadsfri offert är det svårt att svara på vad ett takbyte kostar. Men det är generellt sett faktorer som val av material, om ni ska byta takbeklädnad eller storleken som spelar stor roll. Priset varierar självfallet beroende på vilken takläggare ni slutligen väljer att anlita. Bra priser är något som alltid erbjuds av oss – och ett kostnadsfritt hembesök i syfte att ge er ett pris som är mer exakt.

Hur fungerar det egentligen med taksäkerhet?

Vilka regler som gäller för taksäkerheten är en vanlig fråga vi får som takläggare. Enligt boverket är det fastighetsägarens ansvar att hålla koll att allt är installerat så att yrkesmän och takskottare kan rör sig säkert på taket. För att vara säker att man har alla taksäkerhetsanordningar kan ni kontakta oss så kommer vi förbi och kikar på det.

Vilken livslängd har ett tak?

Alla tak har olika lång livslängd, och det beror delvis också på vart man bor. På grund av fukt kan områden med mer regn eller snö orsaka kortare livslängd. Generellt sett kan dock sägas att tegelpannor håller cirka 50 år, betong och plåt 40 år, medan papptak ligger på 25 år. Taket kan givetvis hålla betydligt längre än så om ni tar väl hand om det.

Är takbyten ROT-berättigade?

Ja! Det finns dock ett antal olika faktorer det beror på. Du behöver exempelvis vara en privatperosn med en bostadsrätt. 30% av arbetskostnaden är då möjlig att sänka. Läs mer på Skatteverkets hemsida om ni är intresserade av att lära er mer om ROT-avdraget.

Våra målgrupper

Privatpersoner

Alla möjliga takarbeten en privatperson kan tänkas ha är något våra takläggare gärna hjälper till med. Söka bygglov och frågor kring ROT-avdrag är vi experter på.

Bostadsrättsförening

Med olika fastighets- tak- och byggarbeten hjälper vi årligen över 10 bostadsrättsföreningar. Vi kommer gärna förbi och kikar på huset – kontakta oss bara!

Fastighetsägare

När det kommer till tak finns det alltid mycket att hålla reda på som fastighetsägare. Låt proffsen ta hand om taken – kontakta oss redan idag!

Företag

Är ni ett byggföretag på jakt efter en partner inom takbyten? Efter nya samarbetspartners söker vi ständigt och arbetar i hela Göteborg med omnejd.