Takläckage i Göteborg

Varmt välkommen ska du vara till vår webbplats! Vi är en takfirma som inom takomläggning och läckande tak utför allt i Göteborg. Är du på jakt efter ett företag som kan hjälpa dig med takomläggning, takrenovering, eller kanske till och med en besiktning – hör av dig till oss då! Kostnadsfria är alltid något som erbjuds av oss.

Takomläggning

Är det en takomläggning ni behöver hjälp med? Alla material såsom plåt, tegel eller annat material arbetar vi med.

Takläckage & vattenskador

Bor du i Göteborg och har problem med ett läckande tak? De vattenskador som uppstått eller riskerar att uppstå är något vi kan hjälpa dig reparera!

Takreparation

Har ert tak utsatts för skador eller bara slitits ut genom åren? Takreparation och vattenläckor är något vi kan hjälpa er med.

Våra tjänster

Har du ett tak som börjat läcka? Är du i behov av en takomläggning, en takrenovering, eller kanske rent av en besiktning? För dig som är bosatt i Göteborg finns vi här.

Lägga om tak: Vilket material det handlar om spelar mindre roll för oss – plåt, tegel eller annat – med din takomläggning kan du räkna med att vi kan hjälpa dig. Då vi består av ett team av experter inom just tak kan du helt enkelt förlita dig på oss.

Takläckage: Vattenskador är något man oundvikligen får ifall man haft problem med ett läckande tak under en längre period. Både med takreparationen kan vi hjälpa dig – samt skadorna som till en följd av vatten och fukt uppstått.

Takrenovering: Takläckaget är något vi hjälper dig åtgärda ifall ditt tak är trasigt till följd av naturligt slit eller kanske en svår storm.

Om takläggaren i Göteborg

Takomläggning av hög kvalitet!

Om takläckage i Göteborg

Vårt företag består, kort och gott, av ett team av erfarna takläggare och byggare med specialisering inom just tak. Vi har, tack vare vår långa erfarenhet, möjlighet att guida dig genom hela processen – detta oberoende av ifall du behöver hjälp med takomläggning, takreparation, eller något annat. Slutresultat är garanterar något du kommer bli nöjd med ifall du anlitar oss. Nöjda kunder är – som alltid – vårt absolut främsta mål, samt täta tak förstås. Det spelar ingen roll vart du bor i Göteborg med omnejd – vi kan hjälpa dig med taket.

Takläckage sker inte över natt

Något du säkert är smärtsamt medveten om är faktumet att ditt tak är den del av huset, som av omgivningen, är mest utsatt. Med andra ord är det kritiskt att man tar väl hand om sitt tak. Fukt riskerar annars att ta sig in ifall man inte tar hand om sitt tak tillräckligt bra, och detta är något som i sin tur kan leda till skador på ditt hus. När du väl märker att vatten droppar från taket har du redan haft problem med fukt i huset under flera år dessvärre. Att med takreparationer vara ute i god tid är därför en god idé för att undvika kostsamma fuktskador. Efter 25 år är rekommendationen att takbyte behöver utföras, detta då ditt nuvarande tak vid detta lag fått utstå regn, storm, snö, hagel och dylikt i över två årtionden. Man kan då anta att materialet vid det laget är så pass slitet att det kräver ett totalt byte snarare än reparation. Har du ett behov av att åtgärda ett takläckage i Göteborg, kontakta oss för en gratis offert så snart du bara kan.

Dags för ett takbyte

Under takpannorna har fukt en tendens att ta sig in, vilket över en längre period påfallande ofta leder till svåra skador. En totalrenovering av ditt tak kan det vara tid för ifall du haft samma tak i över 25 år. Från början till slut gör vi allting i egen regi. Det takmaterial du föredrar beställs in av oss, och precis som du vill ha ditt tak ser vi till att utföra det. Våra hantverkare är oerhört skickliga, och du kan känna dig trygg med dem. Detta då vårt företag har mångårig erfarenhet av allt inom bygg.

Kontakta oss för ett takbyte om du upplever följande problem med ditt tak:

  • Spruckna takpannor
  • Rostskador, fuktskador eller mögel på takpannorna
  • Dålig lukt i huset

Dags att se över taket?

Genom att renovera taket i tid kan du enkelt undvika dyra men framför allt onödiga kostnader.

Spara pengar med din takomläggning

Att hand om ditt tak är väldigt viktigt ifall du är någon som även värnar om miljön. Spruckna takpannor och dylikt är nämligen något värme kan ta sig ut genom – i synnerhet under vintern – vilket onekligen kan leda till högre kostnader för värme och el. Detta i sin tur leder oundvikligen till högre utsläpp vilket är skadligt för miljön förstås. Vi hjälper våra kunder se till att deras tak håller sig täta, vilket under vintern innebär ett hus som är avsevärt varmare med lägre elkostnader som en följd samt inga fuktskador i huset. Har du ett behov av att åtgärda ett takläckage i Göteborg, kontakta oss för en gratis offert så snart du bara kan.

Vi värdesätter din säkerhet

Säkerhet är – och kommer alltid att vara – en stor prioritet för oss, både för våra kunder samt för oss som byggföretag. Vi har egen säkerhetsutrustning vi använder oss av vid arbete på din bostad, och industristandarder kring säkerhet inom byggbranschen är något vi följer till punkt och pricka. De material vi använder oss av är alla hållbart producerade, de håller även hög kvalitet vilket är viktigt för att ditt tak i längden ska hålla sig.

Vanliga frågor

Hur mycket kostar en takrenovering?

Många olika förutsättningar spelar roll varför det kan vara svårt att ge ett exakt svar på vad en takrenovering kostar, såsom storlek på skadan, takmaterial etc. En kostnadsfri offert rekommenderas av oss för att få ett säkert besked.

När bör vi se över taket?

Vilket takmaterial ni har eller klimatet är i vårt tycke vad det beror på. Skador kan uppkomma betydligt snabbare ifall ni utsätts för mycket väder. Var 20:e år rekommenderar våra takläggare att man ser över sitt tak, men vissa material som plåt håller förstås betydligt längre än så.

Kan jag söka ROT för takläggning?

När du renoverar eller lägger om ditt tak kan du i egenskap av privatperson ansöka om ROT-avdraget. På arbetskostnaden är detta något som kan dra ned den med hela 30% vilket är tacksamt. För mer information – kontakta oss redan idag.

Måste vi anlita er om jag får en offert?

Nej, vår offert är inte på något sätt bindande. Vi erbjuder dig enbart ett kostnadsfritt förslag för att du ska kunna ta ställning till det – känn inget tvång!

Målgrupper

Privatperson

Har du en villa där det börjat droppa vatten från taket? Vi hjälper dig mer än gärna med att åtgärda problemet så snart det bara går – kontakta oss omedelbart. Med takläckage har vi hjälpt otaliga privatpersoner genom åren.

Bostadsrättsförening

Takläckage är det inte enbart villaägare som kan få problem med. Även bostadsrättsföreningar kan göra det varför de genom åren tagit kontakt med oss för takarbete och takreparation.

Fastighetsägare

Experter inom takläggning är viktigt att ta hjälp av som fastighetsutvecklare, detta av den enkla anledningen att taket på en fastighet är den viktigaste delen. I det långa loppet kan man spara stora summor pengar på ett bra tak som håller i längden.

Företag

I sina fastigheter händer det ibland att företag får problem, varför man tar del av våra tjänster av naturliga skäl. Att taket inte läcker är kritiskt som företag, annars riskerar man både på fastigheten och gods skador.