Takrenovering i Göteborg

Varmt välkommen ska du vara till vår webbplats! I Göteborg är det vi som är experterna på tak. Är du oroad över hur taket på din fastighet mår? Eller är det kanske dags att lägga ett nytt tak? Med våra långa erfarenhet, kunskap samt ständiga vilja att förbättra branschen så har vi blivit en ledande takläggare för hus i Göteborg med omnejd.

Experter på tak i Göteborg

Takarbeten utför vi runt om i hela Göteborg med omnejd. Inom takrenovering, takbyten och egentligen alla typer av takarbeten har vi en mångårig erfarenhet.

Tegel- och betongpannor är vad vi är specialiserade på – detta på flerbostadshus i Göteborg med omnejd.

Våra takmontörer är alla välutbildade och strävar konstant för att utföra takarbeten av högsta möjliga kvalité – detta för att vi till alla våra kunder ska kunna lämna långa garantier.

Vi är experter på takrenovering i Göteborg

När köpte du ditt hus? Har det blivit dags att renovera taket? Du har i så fall hamnat helt rätt. Inom takrenovering i Göteborg är vårt företag en ledande aktör, främst på grund av vår kompetens men även vår ständiga vilja att förbättra branschen. Betong- och tegeltak är något vi oundvikligen kommit att bli experter på sedan företagets start för över 15 år sedan. Tack vare alla takrenoveringar vi utfört hos fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Göteborg har vi genom åren fått många nöjda kunder.

Takrenoveringar av högsta möjliga kvalité är det främsta fokuset för våra duktiga takmontörer. Det här – som tur för dig som kund – något som gör att vi kan lämna långa garantier.

Våra takrenoveringar i Göteborg

Vi har utfört otaliga takarbeten i Göteborg genom åren och har därför en mängd superfina referenser från kunder som anlitat oss för takläggningar och takrenoveringar runt om i området. Som nämnt ovan så är det främst betong- och tegeltak vi specialiserat oss inom – och vi servar bostadsrättsföreningar, ägare av flerbostadshus och kommersiella fastigheter.

Vi kan Göteborg

Takrenoveringar i Göteborg har vi utfört väldigt många av genom åren, något som oundvikligen lett till åtskilliga positiva referenser från kunder som varit nöjda. Göteborg är den nästa största staden i Sverige och i bebyggelse finns det stor variation, allt från moderna fastigheter till K-märkta byggnader.

Att renovera tak oavsett ålder är något vi är experter på tack vare vår otroligt långa kunskap och erfarenhet. Det spelar heller ingen roll vilken stil taket har eller vilket skick det är i  – vi tar hand om det och du kan luta dig bakåt. Storleken på fastigheten är inte heller något problem. Behöver du hjälp med takrenovering i Göteborg? Tveka inte på att kontakta oss snarast!

Göteborg – en blandning av sött och salt

Göteborg är en fantastiskt vacker stad, såväl som den näst största i landet. Göteborg är inte bara hamnen och Avenyn, utan består av en hel del olika stadsdelar. Göteborg har 87 stadsdelar och är indelat i respektive stadområden. Stadsområdena är 4 till antalet: Nordost, Centrum, Sydväst och Hisingen.

Det finns mängder av bra möjligheter till arbete och studier i Göteborg. Utöver det finns det otroligt fina parker och ett kulturliv som är rikt.

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takrenovering i Göteborg

Du kanske undrar varför just vårt företag bör anlitas av dig för takrenovering? Svaret är enkelt: med tegel- och betongpannor har vi lång erfarenhet och anlitar du oss kommer våra engagerade och välutbildade takmontörer att se till att ditt tak efter vårt takrenoveringsarbete kommer att hålla i många, många år framöver.

Oseriösa aktörer förekommer dessvärre i takbranschen, något vi är väl medvetna om varför vi valt att stå upp för tydlighet, ärlighet och effektivitet – så att våra kunder kan känna sig trygga med oss från första kontakt till färdigt tak. Att leverera tak av absolut högsta kvalité till våra kunder är något vi brinner för – detta genom ett fokus på utbildningar, ständiga förbättringar och ett brinnande intresse för hantverket.

Är du medlem i en bostadsrättsförening Göteborg eller äger du mot all förmodan en fastighet? Ett serviceavtal som är långsiktigt är självfallet något vi kan erbjuda dig där vi årligen utför besiktningar och underhåll av taket på din fastighet – på så vis kan du luta dig bakåt parallellt med att vi maximerar livslängden på ditt tak.

Behöver en professionell bedömning göras när det är dags att renovera taket kan vi givetvis hjälpa dig. Vi kan komma med råd och tips kring hur du kan göra det för fastighetens bästa. Ett område som onekligen ligger oss varmt om hjärtat relativt sett till vad vi arbetar med på en daglig basis är taksäkerhet. Att göra ditt tak till en säker plats att vistas på är något vi mer än gärna gör.

De tjänster vi erbjuder inom tak

Vi erbjuder ett antal olika tjänster när det kommer till tak: takomläggning, takservice, takmålning, och mer. De tjänster vi kan erbjuda dig kan du läsa mer om nedan:

  • Takomläggning
  • Plåtslageri
  • Taksäkerhet
  • Takservice
  • Takmålning
  • Snöskottning

Vanliga frågor

Kan man lägga om sitt tak på vintern?

Ja, det går mycket bra att göra.

Om man lägger om sitt tak, hur påverkar det de boende i huset?

Rivning och spikning låter en del varför man kan förvänta sig en del oväsen från det. Med tanke på material som rivs och nytt byggmaterial som fraktas in kan det självfallet bli stökigt också – men vid dagens slut ser professionella takläggare till att alltid städa upp efter sig.

Hur lång tid tar det att lägga om ett tak?

Det varierar så klart. Några faktorer som spelar in är takets storlek, var fastigheten står och utmaningsgrad (om det exempelvis är mycket brant eller om det finns mycket olika detaljer på taket såsom skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor mm). Ett ”enkelt” villatak av normal storlek kan gå att lägga om på en till två veckor, men det finns som sagt flera olika saker som kan påverka denna tid.

Hur kan man förlänga takets livslängd?

Regelbundet underhåll är bästa sättet att förlänga livslängden. Man kan teckna ett serviceavtal där takservicearbetare kommer och tittar på ens tak varje år och bland annat rensar vattengångar och protokollför brister. Då kan får man en kontinuerlig uppdatering om hur det står till med taket och man får då reda på eventuella reparationer som behövs.