Trygg takbesiktning i Göteborg

Varmt välkommen ska du vara till vår webbplats! Vår företag hjälper dig utföra en trygg takbesiktning i Göteborg.

Har du ett slitet och gammalt tak? Har det blivit dags att renovera huset? Du kanske går i tankarna på att sälja huset och i syfte att locka intressenter vill ha det i bästa möjliga skick?

En takbesiktning kan vara en god idé då. Vi tar oss då tiden att granska taket och kan göra en bedömning av skicket på det väldigt fort samt vilka eventuella åtgärder som kan behövas.

Om du är på jakt efter ett företag som kan utföra en takbesiktning i Göteborg – kontakta oss redan idag så återkommer vi med en offert så fort det bara går. Vi erbjuder även en del andra tjänster som exempelvis status- och entreprenadbesiktning vid sidan av att besiktiga tak.

Vi upptäcker skador på taket i god tid

En takbesiktning är oftast en god idé att utföra, det finns många orsaker till det. Det spelar egentligen ingen roll av vilken anledning du väljer att utföra en takbesiktning, en sak är säker – ett tak som klarar en takbesiktning kommer att ge dig sinnesro. Inte nog med det – du slipper att den nya ägaren kontaktar dig med klagomål om takets status när du väl sålt huset.

Vi har mångårig erfarenhet av takläggning och takrenoveringar varför vi snabbt kan göra en bedömning av takets skick. Finns det synliga skador? Ett papptak kan exempelvis ha sprickor – något som på lång sikt riskerar att orsaka fuktproblem. Rostskador är något som lätt drabbar plåttak – och även takpannor som är skadade kan leda till läckage och ojämna inomhustemperaturer. Vid en takbesiktning är det vanligt att skador upptäcks – något som är viktigt att åtgärdas snarast. Även efter att en takläggning precis blivit genomförd går det att göra en takbesiktning. Detta för att garantera att takläggningen utförts korrekt och fackmannamässigt av företaget man anlitat.

Takbesiktning i Göteborg utförd av erfarna proffs

Vi rekommenderar att du anlitar oss ifall du vill känna dig säker och trygg på att ditt tak håller måttet. Vi är takproffs som inte bara är kunniga men även erfarna och besiktigat otaliga tak genom åren varför vi vet vilka svårigheter och risker som med ett tak lätt kan uppstå. Du får helt enkelt extra trygghet med vår hjälp – vilka åtgärder som är nödvändiga både på kort och lång sikt är något vi kan visa dig.

Att besiktiga ditt tak är inga bekymmer för våra takexperter och tillsammans med dig kan de gå igenom dess befintliga skick och vad som kan behöva göras. En liten del av taket kan behöva åtgärdas ibland, i andra fall kan husägaren behöva återställa hela taket till nyskick.

Stora fördelar med ett fräscht tak

Det finns mängder av fördelar med ett nytt tak – hela kvarteret får nämligen ett lyft av det och det är självfallet något som i sin tur kan höja värdet på fastigheten. En trygg takbesiktning i Göteborg är något vi kan utföra med bravur – om alla material har vi gedigna kunskaper och vi vet precis hur ett tak ska se ut.

Det finns flera olika faktorer som spelar roll när det kommer till vad som behöver göras med ett tak – alla tak är trots allt olika i slutet av dagen. En enkel rapport är något vi kan ordna snabbt – den innehåller både åtgärdsförslag och eventuellt kostnadsförslag.

Vi besiktigar alla typer av tak

På alla typer av tak i Göteborg har vi möjlighet att hjälpa dig utföra takbesiktning. Ett besiktningsprotokoll upprättas av oss, med utlåtande av ytskiktets, underlagets och stommens kondition. Någon form av taksäkerhet kan vara en god idé att implementera när besiktningen är slutförd, som exempelvis snörasskydd och takstegar. Säkerheten kommer alltid i första rummet när det kommer till tak – utan att vi på något sätt kompromissar med funktion och estetik.

Är du i behov av en takbesiktning i Göteborg? Du är varmt välkommen att fylla i kontaktformuläret för ett begära en helt kostnadsfri offert. Vi återkommer alltid inom 1 arbetsdag. Det är en bra investering för din fastighet som i längden tveklöst kommer lösa sig.